Over ons

Autobedrijf Yerseke is al meer dan 50 jaar Volkswagen en Audi specialist. We durven ons natuurlijk niet zomaar Volkswagen en Audi Specialist te noemen, vandaar een korte blik in de geschiedenis van Autobedrijf Yerseke.

Voor 1970 was garage Van Poelje gevestigd aan de Damstraat te Yerseke. Zij voerden reparaties aan auto’s uit maar bouwden ook zelf enkele auto’s.

In 1970 werd garage Van Poelje overgenomen door Autobedrijf Van Strien, wat al Volkswagen en Audi dealer was. Als filiaal van Autobedrijf Van Strien Goes werd toen ook Garage van Strien Yerseke een Volkswagen en Audi dealer. Hierdoor werd Volkswagen en Audi ook officieel in Yerseke vertegenwoordigd.

In 1992 werd de vestiging van Autobedrijf van Strien verkocht aan Dhr. Steketee. In samenspraak met het personeel werd de naam Autobedrijf Van Strien Yerseke omgedoopt in Autobedrijf Yerseke. Alhoewel dit betekende dat Autobedrijf Yerseke hierdoor het dealerschap voor Volkswagen en Audi verloor, maar nog wel de kennis en vaardigheden behield, werd men van dealer, Volkswagen en Audi Specialist.

In 2000 verkocht Dhr. Steketee Autobedrijf Yerseke aan een van de werknemers, Piet Butijn. Bij het wisselen van eigenaar betekende dit ook dat er enkele dingen kwamen te veranderen. Het autobedrijf werd eerst grondig opgeknapt tot in de huidige staat. Tevens werd ook de verkoop een steeds belangrijkere factor. Door middel van auto’s die aan de wensen van de klanten tegemoet te komen door het gehele land te zoeken, groeide de auto verkoop, wat ook een positieve uitwerking voor de werkplaats had. Ook de werkplaats is gemoderniseerd. Door aanschaf van moderne meetapparatuur voor APK keuringen en diagnose apparatuur die het storingszoeken in auto’s vergemakkelijkt, kunnen we stellen dat er een goede, moderne werkplaats is gekomen. Ondanks de wijzigingen in de bedrijfsvoering, is men de basis nooit uit het oog verloren, namelijk door middel van goede service en het leveren van kwaliteit de klant zo goed mogelijk te helpen zodat deze tevreden is en blijft. In al deze jaren is men zich ook blijven specialiseren in de merken Volkswagen en Audi. Door overnames van de Volkswagen groep (zoals bijvoorbeeld Seat en Skoda) is ook de expertise verder gegroeid. Alhoewel Autobedrijf Yerseke zich heeft gespecialiseerd in Volkswagen en Audi, kunnen door de vakbekwame monteurs ook reparaties aan andere merken vakkundig uitgevoerd worden. Uiteraard kunnen ook behalve Volkswagen en Audi, andere automerken bij Autobedrijf Yerseke aangeschaft worden.